Du forsøger muligvis at få adgang til dette websted fra en sikret browser på serveren. Aktivér scripts, og genindlæs siden.
Aktivér en mere handicapvenlig tilstand
Deaktiver den mere handicapvenlige tilstand
Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Deaktiver animationer
Aktivér animationer
SharePoint
Log på
Følg
Fødevarer
Forsiden
Indsatser
Valgt i øjeblikket
Erhverv
Bæredygtig Bundlinje Bornholm
Fakta
CO2 Neutral
Energi
Ressourcer
Mobilitet
Boliger
Boligrenovering
BYG360° og MaterialeVærket
Fødevarer
test
Bornholms fødevarestrategi
Naturen
Bornholms Grønne Bølge
Outdoor kodeks
Alle med
Inspirationsmateriale
Grøn dannelse og livsstil
Kontakt
Vision & mål
Energipolitik og strategi 2040
BRK Handleplan 2019-2020
Bornholmermåls stormøde
Bornholmerdøgnet oktober 2017
Det ser ud til, at JavaScript ikke er aktiveret for din browser. Aktivér JavaScript, og prøv igen.
Erhverv
Bæredygtig Bundlinje Bornholm
Fakta
CO2 Neutral
Energi
Ressourcer
Mobilitet
Boliger
Boligrenovering
BYG360° og MaterialeVærket
Fødevarer
Valgt i øjeblikket
Naturen
Bornholms Grønne Bølge
Outdoor kodeks
Alle med
Inspirationsmateriale
Grøn dannelse og livsstil
Mål 6
31-01-2019
Sidebillede
Sideindhold
Bornholm er et fyrtårn for bæredygtige danske fødevarer
Vores fødevarer udgør en hjørnesten i den grønne omstilling, og er samtidig en vigtig del af det danske spisekammer. Vi vil fastholde og udvikle Bornholms lange tradition for fødevarer af høj kvalitet. På den måde skaber vi nye arbejdspladser, økonomisk væskt og grøn innovation. Bornholmske fødevarer er i rivende udvikling og mødes med en stor og stigende opmærksomhed fra udenlandske markeder.
Bornholms fødevarestrategi
Sådan arbejder vi med fremtidens fødevareudvikling på Bornholm.
Læs mere